Ingen beachvolleykamp uden et beachvolleynet

advertorial

Var den over, eller var den ikke over?

Det er meget svært at have en seriøs kamp med beachvolley, hvis man ikke har et beachvolleynet.

Jovist, man kan da godt tjatte lidt til bolden og slå den op i luften til hinanden, men selvom man måske har fordelt et hold, så kan man ikke rigtig have en reel kamp, hvis man ikke kan angive, hvor nettet er.

Det er ikke nok, at man bare stikker to pinde i jorden eller sandet i hver sin side, der skal vise, hvor nettet ville have gået op til, for det er virkelig svært at se i kampens hede, om man er over den usynlige streg eller ej.

Det hjælper heller ikke, at man sætter en person til at holde øje med dette, for det er stadig svært at holde øje med.

Derfor bliver man nødt til at anskaffe sig et beachvolleynet.

image

Kampens afgøres med et beachvolleynet

Man kan som sådan godt bruge uofficielle midler til at angive, hvor banens omfang er, men det bliver bare svært at have en ordentlig kamp kørende, hvis man ikke har et net, der hurtigt kan vise, om bolden er over eller ikke, da den ved at ramme nettet enten vil trille over, eller den bliver på den banehalvdel, den kom fra.

Ellers rører den ikke nettet, og så er det bare godt spillet.

Det er jo også en del af spændingen, at man ikke lige med det samme kan se, om ens skud eller serv har en god vinkel på sig eller ej, så den risikerer at ramme netmaskerne.

Så hvis man gerne vil gøre det seriøst at spille noget beachvolley, også selvom det ikke er en stor slutrunde eller lignende, så skal man have fat i et godt beachvolleynet.

Dette er udgangspunktet for at kunne spille godt nok.