Er det ved at være tid at rykke bolig?

05 september 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel skifter man til en anden bolig, fordi der er en konkret grund til det, hvor det kan være, at man har siddet i en ungdomsbolig i Jammerbugt i længere tid, men nu er man færdiguddannet, eller man er blevet for gammel, så man kan ikke blive boende her – og man skal trods alt også videre i livet.

Men ellers kan det være sådan noget som, at man har ledt efter en drømmebolig, at man er blevet skift og fået børn, så man skal have et større sted at bo, eller man just er blevet skilt, så man skal finde et billigere sted at bo.

Men måske har man det egentlig meget fint med, hvor man bor, men man trænger til nogle nye rammer, nogle nye naboer og andre forhold.

Sådan en forandring kan være med til at gavne en, fordi man har brug for at komme væk fra det, man er vant til og starte et nyt kapitel i ens liv.

bolig

Hvor skal ens næste bolig være?

Det giver også en ro i kroppen, at man ikke har travlt med at skulle lede efter det nye sted at bo, fordi man så kan bruge tid nok på at finde ud af, hvor man godt kunne tænke sig at bo, hvad man har råd til, og hvad man ellers ønsker af særlige forhold det nye sted.

Måske falder man endda over en særlig bolig, der lige bliver ledig på markedet, mens man leder, hvor man ser det som et kald, at det er den, man skal gå efter, for den ser lovende ud.

Men generelt tager du det køligt, og du springer ikke efter det første og det bedste, for du har tid til at vente på, at det helt rigtige dukker op.

Det bliver på ingen måde en beslutning, som du fortryder.

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?