Få det bedste tilbud på gulvafslibning i Vanløse

27 august 2020 Astrid Pedersen

Er dit trægulv efterhånden så slidt og grimt at se på at du overvejer at skifte det ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Med mindre dit trægulv er så slemt beskadiget at det ikke lader sig redde ved hverken en gulvafslibning eller en gulvafhøvling er det synd at skrotte det.

Det er temmelig dyrt og tidskrævende at få lagt et nyt trægulv hvis det skal holde samme kvalitet som dit nuværende. Og vælger du at dække det over med eksempelvis beton, mikro cement eller epoxy får du aldrig dit fine, gamle trægulv igen.

Hvorfor skal jeg beholde det gamle trægulv?

Måske har du ladet dig friste af bolig magasinernes flotte billeder af de nyeste indretnings tendenser som går imod det industrielle og urbane – med smarte rå betongulve som fast element. Men her skal du overveje konsekvenserne af at anskaffe et sådant.

Et beton, cement eller epoxy gulv er måske nok mere rengørings venligt og modstandsdygtigt over for slitage end et trægulv. Til gengæld risikerer du at skabe en elendig akustik i dine stuer og værelset.

Træ er og bliver det mest eminente materiale til gulvbelægning i kraft af sin levende og organiske natur. Du vil aldrig kunne opnå samme hjemlige og hyggelige stemning i dit hus eller i din lejlighed med betongulve som du kan med ægte trægulve. Og så er trægulve bare mere behagelige at betræde end et gulv belagt med syntetisk materiale.

Hvad stiller jeg op med trægulvets slidte overflade?

Hvis dit trægulv ellers er sundt og intakt, og blot er præget af overfladisk slitage, vil du med stor sandsynlighed kunne få det rigtig pænt igen med hjælp fra dit lokale gulvfirma. DBF Gulvservice kan altid give dig et stærkt tilbud på en professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?