Få lavet dine tagrender af en blikkenslager

16 april 2020 Lotte Hindsberg
Få lavet dine tagrender af en blikkenslager

Mange mennesker kalder fejlagtig en VVS’er for en blikkenslager eller bliktud som de også har som øgenavn, men det 2 typer håndværker har ikke meget tilfældes, ud over at de starter på samme grunduddannelse. En VVS’er arbejder med vand, ventilation og sanitet, imens en blikkenslager arbejder udenfor med blandt andet altaner, bliktage og tagrender. Det er f.eks. en blikkenslager, der arbejder med at udskifte tagrender på huse eller ham, der lægger tag på din nye carport. Søger du en blikkenslager i København til at udskifte dine tagrender, kan du med fordel søge efter mere end en. 

Få altid mere end et tilbud

Uanset hvilken håndværker du søger, er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Ikke alene er det med til at øge kvaliteten af det færdige arbejde, men det er også med til at mindske evt. frustrationer der kan komme i løbet af projektet. Især hvis det er af en større karakter. Sidst men ikke mindst, er det også med til at sikre, at du ikke har været så uheldig, at du er kommet til at ringe til den dyreste. Få mindst 3 forskellige blikkenslagere til at komme med et skriftligt tilbud, som du så kan vurdere efterfølgende. Det er ikke altid det billigste der er det bedste, det er vigtigt at du tager forbehold for blandt andet materiale og metodevalg. 

Husk referencer 

Som en sidste ting inden du vælger en håndværker er, at bede om referencer og ringe og høre om de har været glade og tilfredse. Du kan også tjekke anbefalingssteder som Trustpilot og se hvad der bliver skrevet der. Du skal ikke hænge dig i de bedste og dårligste anbefalinger, men om der er noget der går igen hos flere af anmeldelserne. Det giver dig et mere retvisende billede af håndværkeren.

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?