Find det bedste lammeskind online

11 september 2020 Astrid Pedersen

Søger du bløde og smukke lammeskind til sofaen, barnevognen eller lænestolen? Så kan du med fordel købe disse hos Skindhuset.

Hvem er Skindhuset?

Skindhuset er en vel etableret butik med beliggenhed i det indre København, nærmere betegnet Skindergade. Hos Skindhuset finder du alle varianter af skind, pels og læder i højeste kvalitet og af egen import. Du kan finde hele skind, for eksempel lammeskind, til boligen, skindrester til hobby og håndarbejde, og forskellige typer skind til professionel fremstilling af beklædning og brugskunst.

Siden 1926 har Skindhuset forsynet såvel københavnere som kunder fra resten af landet med prima varer og har derfor gennem snart 100 år bevaret sin status som skind entusiasternes foretrukne indkøbs central. Og nu kan du altså også købe alle dine favorit skind produkter i Skindhusets online shop.

Hvilke typer lammeskind kan jeg købe hos Skindhuset?

Skindhuset importerer i særdeleshed hele skind og produkter fremstillet af lammeskind og fåreskin fra producenter i New Zealand, Australien, Gotland og Tibet. Du kan finde et stort udvalg af såvel naturformede tæppeskind som design tæpper, hynder, puder og bønne poser fremstillet af skind fra langhårede New Zealandske får. Disse er karakteriseret ved deres bløde og elastiske uldfibre og hånd selekteret af de dygtige folk bag Skindhuset.

Der ud over finder du en række håndlavede tæpper og puder samt bønneposer og naturformede skind fremstillet af skind fra krølhårede får som typisk findes på Gotland og i Tibet samt New Zealand. Disse produkter passer perfekt til det moderigtige designer hjem og er samtidig utroligt behagelige og praktiske i anvendelse.

Uanset hvilken type lammeskind du foretrækker, og om du er mest til naturfarvede eller indfarvede skind, kan du finde hvad du søger hos Skindhuset. Samtlige skind i sortimentet holder en høj standard og en slidstærk kvalitet – se dem alle i den online shop på Skindhuset.dk, hvor du også finder læder fra Skindhuset.

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?