Flotte træterrasser – få dem opført ved lokal tømrer

05 april 2021 Astrid Pedersen

Skal familiens have beriges med en lækker træterrasse som kan danne rammen om jeres hyggelige hjemmeferie i sommeren 2021? Så er det nu du skal i gang hvis terrassen skal stå færdig i tid til at byde sommeren velkommen.

Hvordan bygger jeg min egen træterrasse?

Afhængig af om du ønsker at din nye træterrasse skal være smart, raffineret, og samtidig udgøre et aktiv for din bolig bør du vælge at overlade opførelse af terrassen til en faguddannet håndværker. Det kræver nemlig lidt mere end blot en gør det selv mand hvis terrassen skal bestå af andet og mere end et simpelt trædæk placeret direkte på en flad græsplæne.

Skal din nye træterrasse have et flot design og en bæredygtig konstruktion er det vigtigt at lade den basere på et solidt fundament. Ellers risikerer du at terrassen med årene bliver vind og skæv eller måske endda styrter sammen. Der ud over skal din træterrasse være udført i materialer som kan holde til vind og vejr – også i de kolde, våde og blæsende efterårs og venter måneder. Og skal du have opført en overdækket terrasse er det nærmest imperativt at dette sker med hjælp fra en håndværker som har erfaring med denne type tilbygning.

Summa summarum: Du bør alvorligt overveje muligheden af at lade en professionel tømrer om at designe og opføre familiens nye træterrasse. På den måde kan du også sikre at din investering er pengene værd og samtidig føjer værdi til din ejendom.

Hvem kan hjælpe med at bygge træterrasse i min have?

Du kan altid kontakte tømrermester Andreas la Cour fra det danske tømrerfirma Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS har specialiseret sig inden for fremstilling af de flotteste og mest eksklusive træterrasse i Danmark, fortrinsvis i Odsherred og i Nordsjælland. Du kan se eksempler på træterrasse fra Kun Terrasser ApS på virksomhedens hjemmeside kun-terrasser.dk

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?