Få et godt tilbud på en billig gulvafslibning i Kerteminde

Er gulvene i dit hjem beklædt med ægte træ – det være sig i form af planker, brædder eller parketter – bør du sørge for, at gulvet forbliver intakt. Dit trægulv udgør nemlig et stort aktiv for dit hus eller for din lejlighed, såfremt træværket er sundt, og gulvet ikke har alvorlige skader.

Trægulve er kendetegnet ved at være behagelige at betræde, samtidig med at de udstråler charme, varme, og hjemlig hygge. Et trægulv er som regel også en del mere krævende, når det handler om pleje og vedligehold, end et gulv af et mere slidstærkt og modstandsdygtigt materiale som for eksempel epoxy, uretan, linoleum eller beton. Til gengæld får du trægulvets isolerende egenskaber og en smuk dimension føjet til stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed.

Et trægulv bliver hurtigt slidt

Du er dog nødt til at afsætte nogle timer hver uge til vedligeholdelse af dit trægulv. I hvert fald hvis du har valgt den meget populære sæbebehandling som behandlingstype, da gulvet sidst blev slebet. Med en sæbebehandling får gulvet et nærmest overjordisk og magisk skær, som følge af virkningen fra den hvidpigmenterede sæbe.

Samtidig bliver overfladen ganske silkeagtig at betræde. Til gengæld skal gulvet vaskes grundigt med plejende sæbe hver uge. Vedligeholder du ikke dit sæbebehandlede trægulv efter forskrifterne, vil det hurtigt blive slidt. Og især i sæbebehandlede trægulve er slitagen ekstra tydelig, på grund af den store kontrast mellem den lyse overflade og de grimme misfarvninger fra slidspor, solfalming og skjolder fra spildte væsker.

Genskab dit smukke gulv med en professionel gulvafslibning

Når først gulvet har nået til det punkt af slid, hvor træværket ikke længere bliver pænt og skinnende trods grundig vask, kan det kun blive flot igen ved en gulvafslibning. Du bør vælge en professionel og faglært håndværker til at udføre den tunge opgave med gulvafslibning – find ham på gkservice.dk