Gulvlamper i stuen – stil og elegance

Tilhører du den stadigt voksende skare af design afficionados, som sætter en ære i at dekorere hjemmet med stil og elegance, vil du nok nikke genkendende til det evigt tilbagevendende problem i forhold til indretning: Belysningen. Skal lyskilderne være diskrete eller fremtrædende, skal lamper være sekundære i forhold til det øvrige decor, eller skal de fremstå som kunstværker i sig selv? Hvordan laver man et statement med sit valg af belysning, uden at det kommer til at virke unødigt prangende eller flamboyant – og findes der noget sådant som rigtig eller forkert belysning?

Dekorer din stue med gulvlamper, og skab det ultimative udtryk

Det korte svar er nej. Belysning er en mere kompleks sag, end at den kan koges ned til noget så simpelt som rigtigt eller forkert. Den type belysning, du vælger, skal passe til rummet, det skal belyse, i mere end én dimension. For det første skal du kigge på rummets indretning og proportioner. Er det et rum med højt til loftet, eller er det lavloftet og intimt? Er det et stort, regulært rum, eller et mindre rum med mange fine kringelkroge? Og er det et rum, som skal bruges til arbejde eller hygge?

Er det din stue, du står for at skulle dekorere med lys, går du aldrig galt i byen med flotte gulvlamper. En gulvlampe kan antage mange former – den kan være alt fra helt simpel til ultra skulpturel. Gulvlampen er nok den lampetype, som giver designeren de mest frie hænder til at udfolde sig, og netop derfor er der utroligt stor variation i gulvlamper.

Find din nye gulvlampe online

Er du således på udkig efter den helt rigtige gulvlampe, kan du med fordel kigge efter den i en online shop. I webshoppen på andlight.dk finder du gulvlamper i høj kvalitet fra flere kendte designerbrands – kig forbi andlight.dk, og se og sammenlign de mange forskellige gulvlamper.