Hvorfor du kan få brug for en kloakmester

23 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Der kan komme tidspunkter, hvor du får brug for en kloakmester. Et kloaksystem er nemlig meget delikat, og der kan derfor hurtigt komme problemer i den, hvis du ikke passer ordentligt på den. Hvis dette er tilfældet, så skal du kontakte en kloakmester. Men hvornår ved man, at man skal kontakte en kloakmester? Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

 

kloakmester holstebro

 

1. Hvis du har fået rotter

Hvis du har erfaret, at der er rotter i din kloak, så skal du kontakte en kloakmester. Dog skal du først indberette det til din kommune og så kan de henvise dig til en kloakmester, der kan hjælpe dig med dit rotteproblemer. Det er vigtigt at tage om problemet med det samme, når man finder ud af, at der er rotter. Rotter er nemlig skadedyr og kan derfor være skadelige for dig og dine omgivelser. Kloakmesteren vil typisk foretage en tv-inspektion af din kloak, så de ved nøjagtig hvor stor en skade, de har gjort på dit kloaksystem. 

 

2. Hvis dit afløb driller

Har du kommet til at smide noget i dit afløb, der har gjort at den nu er blevet tilstoppet? Så skal du også give en kloakmester et kald. Man kan ikke som sådan komme til ned et afløb uden det helt korrekte udstyr. Og da det er de færreste af os, der lægger inde med kloakudstyr, så skal du henvende dig til en kloakmester. En god huskeregel er altid, at man ikke må smide andre ting ned i toilettet eller køkkenvasken end organisk materiale fra dig (toilet) og opvaskevand (køkken). På denne måde undgår du problemer på sigt.

 

3. Hvis du skal have udskiftet rør

Der er nogle kloakmestre, der også kan tilbyde udskiftning af rør for dig. Typisk vil man også henvende sig til VVS mænd, men kloakmestre har mere forstand på rørene i kloaksystemet. Derfor skal du kontakte en kloakmester, hvis nogle rør er sprunget eller hvis du har gamle slidte rør, der skal udskiftes. Find en dygtig kloakmester via linket her: https://www.bjarneorts.dk/kloakmester.aspx 

Flere Nyheder

11 november 2022

Hvad er tankrensning?