Tag lån til det du står og mangler

Når der er lavvande i pengekassen kan det være nødvendigt med en ekstra håndsrækning. For mange mennesker er et online lån en kærkommen mulighed for at spæde til en slunken økonomi.

Selv om du generelt har et sundt forhold til dine pengesager og har styr på dine regnskaber kan der forekomme uforudsete udgifter som kan vælte budgettet. Og så er der faktisk intet forgjort i at give finanserne en saltvands indsprøjtning med et hurtigt forbrugs lån.

Hvornår er det ok at optage et online lån?

Et online lån er designet til at kunne optages hurtigt og uden de helt store indledende øvelser. Det betyder at du vil kunne ansøge om et online lån uden at have andre forudsætninger end at besidde en laptop, en smartphone eller en tablet og et NemID som kan dokumentere din status som fast bosiddende i Danmark samt din alder.

De fleste långivere betinger sig nemlig at låntager er over 18 år og kan dokumentere dette. Samtidig vil du som oftest skulle kunne dokumentere at du ikke står opført hos hverken RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret.

For din egen skyld det selvfølgelig en rigtig god idé hvis du på forhånd kan udforme et bæredygtigt budget i hvilket der er plads til de månedlige afdrag. På den måde er du nemlig sikker på at kunne betale disse til tiden. Og så undgår du såvel straf gebyrer som mora renter, hvilket kan gøre dit lån dyrt i den sidste ende.

Hvor mange penge kan jeg låne online?

Du bestemmer selv hvor stort et lån du kan optage hos en online långiver. De fleste sætter dog en øvre grænse ved omkring 300.000 kroner.

Hos Ikano Bank kan du selv styre størrelsen på dit lån ved hjælp af den smarte låne beregner som kan vise dig lånets og afdragenes størrelse før du optager dit online lån. Læs mere på ikanobank.dk