Sådan rengør du dit badeværelse

advertorial

Det er vigtigt, at du sørger for at få gjort rent på dit badeværelse. Hvis du gerne vil have et sundt og rent badeværelse at opholde dig i, så skal du gøre badeværelset rent mindst en gang i løbet af ugen. På denne måde kan du få bugt med diverse bakterier, støv eller andet snavs, der kan hobe sig op. Hvis du er i tvivl om, hvordan du får mest ud af rengøringen på dit badeværelse, så kan du læse med her. I dette indlæg har vi nemlig samlet et par gode råd til, hvordan du gør rent ude på dit badeværelse. 

 

image

 

1. Sådan rengør du dit toilet

I et toilet kan der komme en masse bakterier, grundet de mange forskellige personer, der anvender toilettet i løbet af dagen. Selvom det er ens familiemedlemmer, så kan de bære rundt på bakterier, der kan sætte sig på toiletbrættet. Derfor skal toiletbrættet rengøres mere ofte end noget andet. Her kan du bruge almindelig universalrengøring, efterfulgt af noget Rens Let for at fjerne eventuelle kalkophoberinger. Det er særligt rundt omkring i kummen, at der kan komme kalkstriber eller kalksamlinger. Det er herudover også vigtigt, at du gør rent rundt om toilettet, så det ikke kun er nede i kummen, at du gør rent. 

 

2. Sådan gør du dit badekar rent

Med et badekar kan der ligesom alt andet i et badeværelse komme kalk. Der er en del mængde kalk i vandet fra vores vandhaner og armatur, derfor får man disse kalkstriber eller kalksamlinger. Med jævnlig rengøring af badekar kan du faktisk holde kalken nede, så det ikke får lov til at vokse for meget. I dit badekar kan du med skurecreme få fjernet kalken, hvis det er kommet frem på dit badekar. Hvis tilstanden på dit badekar er meget slem, så kan du også overveje at få malet en ny emalje på dit badekar. Det kan give dit badekar et helt nyt udseende, og det kan gøre rengøringen betydelig nemmere for dig. 

 

3. Sådan rengør du din brusekabine

Hvis du ikke har et badekar, men derimod en brusekabine, så skal denne også rengøres med skurecreme. Skurecreme er effektiv mod kalk, og påbegyndende svamp i din fugemasse, så derfor kan du bruge skurecreme til dette. Herudover kan du fremadrettet sørge for, at din brusekabine bliver skrabet ned for overskydende vand, når man er færdig med sit bad. Det kan gøre, at vandet ikke får lov til at sætte sig på dit armatur og derfor efterlade begyndende kalk.