Hvad er det rette antal personer til et terningespil?

Altså, det ville være noget så uhøfligt, hvis man var et selskab på et bestemt antal personer, der fik lyst til at spille terninger på en bar, og så var man nødt til at udelade en enkelt eller to personer, fordi man mente, at man så ville være for mange spillere.

Heldigvis er langt de fleste terningespil af den slags, man spiller ude i byen, af variationer, hvor man faktisk kan være et næsten uendeligt antal deltagere med.

Selvfølgelig er det dog klart bedst at foretrække, hvis man kan sidde samlet sammen og høre hinanden om det, man skal spille, input, slag og andet i løbet af spillet, så man ikke skal vandre rundt eller spidse ører for meget for at høre hverandre.

Specielt hvis der også er musik, snakkende mennesker og røgfyldte lokaler, kan det pludselig blive rigtig svært at høre sektionen i den anden ende af lokalet, hvorfor man opgiver af følge med i det spil, så der alligevel ikke rigtig er tale om et sammenhængende spil for hele selskabet.

En løsning kan være at dele deltagerne op i overskuelige hold, der så kæmper indbyrdes, hvor man så til slut samler de bedste i midten på de bedste pladser til at finde den samlede vinder.

Dette kan selvfølgelig blive rigtig besværligt, bøvlet og uoverskueligt, hvis man er mange mennesker samlet, både ude i byen og hjemme hos folk privat.

Derfor vil en endnu bedre løsning faktisk være at spille terninger på nettet.

Ja, man kan spille mange af de velkendte terningespil på nettet samt prøve kræfter med nogle, man måske ikke kender.

På den måde kan man spille mod hinanden online og sidde ved hver sin computer, så alle praktisk talt har den bedste plads, sidder rigtig godt og kan holde ud længe.

Desuden slipper man for andre distraheringer såsom mennesker, musik, røg og anden larm.