Portvin til sjælen

Den smukkeste udsigt og de bedste portvine, så bliver dagen ikke bedre! Nyd et godt glas portvin i afslappede omgivelser, og lær mere om de udsøgte portvine. Portvin er godt for sjælen. 

Portvin på øen

Amagers spændende arkitektur og historiske bygninger kan nydes fra mange vinkler, men den bedste er med et glas skønt portvin i hånden. Find en hyggelig bodega på amager med forstand på portvin og sjælen bag den unikke smag, og lad dig inspirere af nuet og nydelsen. Det handler om at lade alle sanserne spille ind og forstå nuancerne i smagen, duften og farven. Du behøver ikke være portvinskender – eller nogensinde have smagt det – du behøver blot at lad dig forføre af de mørke dråber og sødmefulde smag. 

Mærk historien

Historie behøver ikke være støvede museer og gamle konger, historie findes i alt – og portvin er et glimrende eksempel på historiens tilstedeværelse i dag. Et godt glas eller to over en nærværende snak om alt og intet er efterhånden en mangelvare i vores digitale tidsalder. Samværet og den sociale interaktion overgår ethvert chat-forum eller videosamtale, og den århundrede gamle portugisiske tradition, har ingen pendant i nutidens drinks eller drikkevarer. Sæt uret i stå og lad verden vente et øjeblik, mens du lader historien fylde dine sanser med portvin og hygge. 

Det nye…

Det gamle kan blive det nye, hvis du aldrig har smagt portvin før eller besøgt en portvinsstue. Inviter dine venner, din familie eller din eneste ene på et glas og få en ny oplevelse i historien. En rolig drink inden middagen med kollegaerne eller en velfortjent pause efter dagens sight seeing. Et glas portvin er ikke bare et glas portvin, og det kan betale sig at udforske de forskellige slags. Udfordr dine vaner og prøv noget nyt – det gamle er ikke altid i fortiden – og du finder det på Amager.